Algemeen

Waarom Adventure sport?

Adventure Sport is een professioneel buitensport bedrijf dat gevestigd is in het hart van het gezellige Brabant (nabij Uden). Wij zijn gespecialiseerd in alles dat te maken heeft met avontuurlijke- en sportieve activiteiten zoals kanotochten, touwbanen & tokkelbanen, klimmen & abseilen, oriëntatie tochten, gps tochten, enz. Van het eerste telefoontje tot aan de activiteit zelf, zorgen goed opgeleide instructeurs met professionele materialen voor een geslaagd arrangement.

Voor wie?

Iedereen kan meedoen, alle programma’s worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. Als je actief en op een sportieve manier wilt buitensporten in de natuur kun je bij ons terecht. Samen met vrienden, het bedrijf, personeelsvereniging etc. Voor groepen (bedrijven, scholen, familie of vrienden) organiseert Adventure Sport op afspraak buitensport evenementen op maat. Ervaring in een bepaalde sport is niet noodzakelijk, een normale basisconditie is prettig en een hoop enthousiasme is welkom.

Adventure Sport medewerkers

De medewerkers van Adventure Sport bestaan uit een aantal enthousiaste, ervaren en deskundige instructeurs. Dit onder leiding van een hoofdinstructeur die ervaring heeft opgedaan binnen het Korps Mariniers en tevens ook de Outdoor Management heeft gevolgd aan de Hanze hogeschool te Groningen.

Natuur & veiligheid

De laatste jaren zijn de avontuurlijk natuursporten razend populair geworden. Dat betekent een grote belasting voor de natuur en bewoners van deze prachtige gebieden. Om deze hoge belasting in goede banen te leiden en te bereiken dat we er nog lang van kunnen genieten willen wij aan hoge eisen voor veiligheid, kwaliteit en omgang met de natuur voldoen. Voorlichting, kwaliteit, deskundigheid, kleine groepen, rust, respect en het hanteren van gedragscodes zijn hierbij trefwoorden. Adventure Sport draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt natuurvriendelijk, deskundig en veilig.

Groepsgrootte

Afhankelijk van de activiteit wordt de groepsgrootte aangepast. In cursus verband zullen de groepen wat kleiner zijn dan bij overige activiteiten. Iedere deelnemer krijgt zijn optimale begeleiding. Verder vinden wij dat naast het sportieve element ook de gezelligheid heel belangrijk. Dat het de meeste mensen goed bevalt, blijkt uit het feit dat onze deelnemers regelmatig terug komen.