Boerendag

Boerendag

Wilt u zich ook zo vermaken als de kandidaten van ‘Boer zoekt vrouw’, in onze Boerendag arrangement. Dat kan! Naar aanleiding van onze deelname in dit programma hebben wij een leuke Boerendag arrangement samengesteld.

Na het ontvangst met koffie, thee, melk en lekkernij gaan de deelnemers in teamverband diverse leuke opdrachten uitvoeren met een knipoog naar het dagelijks werk op en rond de boerderij. Op een ludiek manier gaan de teams met elkaar de strijd aan in onze Boerendag arrangement. Mogelijke onderdelen zijn dan een melkbussenrace, kruiwagen estafette, pieperschieten, gaffeldart, overall hangen, kippen gevecht, bigbag lopen, jeu de Boer en boerengolf.

Bij grote groepen is er de mogelijkheid om de activiteiten uit te breiden met boerderijprent schilderen. In overleg is het ook mogelijk om alle deelnemers, aan de competitie, in een originele boerenoutfit te steken.

Na afloop van het arrangement wisselen de teams hun ervaringen uit tijdens een heerlijke BBQ, zoals u dat in het Bourgondische Brabant gewend bent.

Boerendag prijzen.

Instapprijs t/m 10 personen € 575,00
Iedere persoon extra € 57,50