GPS Adventure

GPS-Adventure ExpeditieGPS Adventure

Bent u op zoek naar iets nieuws en zoekt u iets waar iedereen aan mee kan doen? Dan is deze GPS Adventure Expeditie iets voor u. Een GPS Adventure met onderweg diverse leuke onderdelen zoals diverse schietdisciplines, samenwerkingsopdrachten, constructie opdrachten etc.

Uiteindelijk is het bereiken van de eindlocatie het belangrijkste doel van de dag. Lukt het jouw team om dit op eigen navigatiekracht te voltooien? Na afloop van de activiteiten is het mogelijk jullie ervaringen uit te wisselen tijdens een uitgebreide BBQ.

Kosten voor een GPS-Adventure inclusief een BBQ zijn  € 45,00 pp.

 

Tijdsduur Prijs
± 2,5 uur 260,00 pp Instapprijs t/m 10 deelnemers

 

Mini GPS Adventure Expeditie:

Probeer de code van de schatkist te kraken! Middels een GPS ontvanger gaat u op zoek naar de antwoorden op de vragen tijdens onze Mini GPS Adventure. De GPS ontvanger brengt u op de mooie locaties die het landelijke Brabant u biedt. Wilt u eens eens een leuke dag die geschikt is voor elke doelgroep. dan is dit wellicht wat u zoekt. Op zoek naar de code in de Brabantse bossen…

 

Tijdsduur Prijs Minimaal aantal deelnemers
± 1,5 uur 75,00 pp

 

GPS Adventure ‘samenwerking’ Expeditie:

De GPS-tochten met Samenwerkingsopdrachten is doorgaans zeer geschikt als teamuitje. Met de GPS gaat u als team op zoek naar het aangegeven waypoint. Eenmaal gevonden dan treft u daar een instructeur die u een samenwerkingsopdracht instrueert en begeleid. U loopt op deze manier een tocht door de schitterende natuur Brabant en geniet daarnaast van de ludieke en uitdagende opdrachten. Team building ten top!

Tijdsduur Prijs
± 2,5 uur 250,00 pp instapprijs t/m 10 deelnemers

Voor meer informatie over ander GPS tochten (bijvoorbeeld tochten op maat) kunt u telefonisch contact opnemen. Telefoonnummer 0413-850690.