Low budget

Wij bieden diverse low budget outdoor activiteiten aan. Deze activiteiten zijn geschikt voor zowel jong als oud.

Mini GPS Adventure:

Middels een Gps ontvanger gaat u op zoek naar de antwoorden op de vragen tijdens onze Mini GPS Adventure. De Gps ontvanger brengt u op de mooie locaties die het landelijke Brabant u biedt. Wilt u eens eens een leuke dag die geschikt is voor elke doelgroep. dan is dit wellicht wat u zoekt. Een GPS Adventure met onderweg vragen…

 

Tijdsduur Prijs Minimaal aantal deelnemers
± 1,5 uur 6,50 pp 10

 

Stepverhuur:

Deze tocht is geheel op eigen gelegenheid en de start is in het buitengebied van Heeswijk Dinther. Het hart van Brabant is een prachtige omgeving. Geïnspireerd door de mooie omgeving. U heeft de mogelijkheid om naar het kasteel van Heeswijk te steppen. Bij terug komst kunt u terecht in onze gezellige horecagelegenheid. Hier kunt u eventueel ook genieten van een BBQ, Buffet of een pannenkoek.

 

Tijdsduur Prijs Minimaal aantal deelnemers
± 2 uur 10,00 pp 10

 

Klootschieten :

We geven het meteen toe: van klootschieten schiet menigeen al snel in de lach!

Toch wordt het spel al 800 jaar gespeeld. Klootschieten is een recreatief, actief spel met een leuk wedstrijdelement. Dit spel is altijd goed voor hilarische momenten. Klootschieten is geschikt voor iedereen. Na de speluitleg wijzen wij een ‘klotenleider’ aan. U loopt een parcours van ongeveer 2 km. Bij het spel werpen de teamleden om de beurt met de kloot (een houten bal van 500 gram). Op de plaats waar de bal blijft liggen, werpt de volgende. Het team met de minste worpen is de winnaar en wordt gehuldigd als “opperkloot”!

Kortom: wie gooit zijn kloten het verste weg?

U kunt onderweg een ‘klotenkar’ (minibar) meekrijgen. Dit is een ingerichte bolderwagen, gevuld met drankjes en snacks.

Voor het klootschieten vragen wij een borg van 10 euro per bal.

 

Tijdsduur Prijs Minimaal aantal deelnemers
± 1,5 uur 6,50 pp 10