Survival Kinderfeestje

Nieuw bij Adventure Sport!

Sinds 2011 hebben wij een klimbos geopend in Overloon en sinds 2014 een klimpark, in de vorm van een boot, in Sevenum(nabij Venlo).

Klimbossen en klimparken zijn de nieuwste outdoor rage! Met 70 klimelementen en lange kabelbanen is KlimKong klimbos in Overloon het grootste en veiligste klimbos van Nederland. Wij werken met een 100% beveiliging waardoor de deelnemers continue beveiligd zijn. Wilt u meer informatie over ons spectaculaire klimpark, kijkt u dan eens op www.klimkong.nl.

Survival Kinderfeestje

Wilt u een arrangement inclusief eten dan kunt u bij diverse horecagelegenheden direct buiten de poort van ons klimbos organiseren. Op de locatie in Sevenum kunnen wij u zelf de horeca aanbieden.

[divider top=”0″]

Overige Kinderfeestjes

Het ideale verjaardagsfeestje. Om aan te geven dat Adventure Sport toegankelijk is voor iedereen hebben wij ook leuke programma’s voor kinderen. Een op leeftijd en niveau afgestemd survival programma zorgt ervoor dat de kinderen hun energie op een verantwoorde wijze kwijt kunnen. Het is geschikt voor kinderen van 6 t/m 18 jaar. Adventure sport maakt van een verjaardag een onvergetelijke gebeurtenis, en we nemen de ouders veel werk uit handen.

Survival Kinderfeestje

 Survival kinderfeestje 1 :

Voor dit survival kinderfeestje bent u op woensdagmiddag of zaterdagochtend ochtend van harte welkom. Het survival programma zal dan bestaan uit het beklimmen van een touwladder en daarna een stoere tokkelbaan. Hierbij glijden jullie langs een staalkabel vanaf een platform naar beneden. Het programma wordt afgesloten met een leuk boogschiet programma. Tijdens de activiteiten krijgen de kinderen wat drinken en een zakje chips.

Bij ons survival programma is het mogelijk frietjes met een snack of pannenkoeken bij te boeken!

Tijdsduur: ongeveer 2 uur
Leeftijd: 8- 18 jaar

[table style=”1″]
Aantal kinderen Programma Prijs
0 – 10 Kindersurvival 1 €125,-
Bijpassende uitnodiging Gratis per mail
[/table] [divider top=”0″]

Kids Survival kinderfeestje 2:

Voor dit survival kinderfeestje bent u bij ons op het juiste adres!  Het survival programma bestaat uit het bouwen van een vlot die jullie daarna uiteraard gaan testen op het water. Het programma wordt afgesloten met een leuk boogschietprogramma. Tijdens de activiteiten krijgen de kinderen wat drinken en een zakje chips.

Bij ons survival programma is het mogelijk om frietjes met een snack of pannenkoeken bij te boeken!

Tijdsduur: ongeveer 2 uur
Leeftijd: 8- 18 jaar

 

Aantal kinderen Programma Prijs
0 – 10 Kindersurvival 2 €125,-
Bijpassende uitnodiging Gratis per mail
[/table]

Survival Kinderfeestje
Heeft u vragen, speciale wensen of suggesties neem dan even contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 0413-850690 of info@adventure-sport.nl

Wij organiseren deze kinderfeestjes in de regio Oss, Uden, Veghel, Den Bosch, Wijchen, Nijmegen, Arnhem, Cuijk, Gennip, Boxmeer en Venlo